keskiviikko 11. elokuuta 2010

Lähtö lähenee

Kesän helteen lamaannuttamana toivon, että kaikki tarvittavat paperit ja todistukset on hankittu. Nyt edessä lähinnä laukkujen pakkaus ja matkan suunnittelu. Lähdetään Eeron kanssa maanantaina 23. elokuuta lautalla Tallinnaan ja siitä edelleen bussilla Varsovaan ja Krakovaan. Senjälkeinen eteneminen on vielä hämärän peitossa mutta tarkoituksena on matkustaa Romanian läpi Chisinauhun, jossa oltaisiin sitten perillä viimeistään 30.8. Ohjelma, eli ilmeisesti kielikurssi ja orientaatio alkavat sitten 1.9. Eero jatkaa Brysseliin, kun on saanut seurastani tarpeekseen.

Viimepäivinä olen saanut sähköpostia erimaalaisilta vapaaehtoisilta, jotka ovat jo aloittaneet Moldovassa tai aloittavat samaan aikaan mun kanssa. Yksi suomalainenkin ilmottautui juuri. Ihmeen vähän jännittää, ehkä ei vaan tajua, että on oikeesti lähdössä niinkin pitkäksi aikaa.

Oon ollu aika huono pitämään ihmisiin yhteyttä ja näkemään kesän aikana, mutta onneksi sukua näin viime viikonloppuna paljon ja kavereitakin kuitenkin nähty silloin tällöin. Enkä tosiaan ole ainoa lähtijä, kun tuntuu, että maailman eri kolkkiin lähtevien kavereiden blogeja syntyy kuin sieniä sateella. Hyvää kesän jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Jee, Marjukka-blogi. Parasta matkaa! Laitan kanssa blogia jossain vaiheessa pystyyn, niin voidaan tällain olla tietoisia tekemisistä. Nähdään ihan kohta melkein, matkoista viistastuneina!

    VastaaPoista
  2. Oikein antoisaa "reissua"! Kuulostaa tosi rohkealta ja mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
  3. On sulle kertynyt kerrottavaa lapsenlapsille, vaikka olet ollut reissussa vasta muutaman päivän. Marjukka-rakas, voi hyvin.
    t: teppo

    VastaaPoista

On kiva seurata, kuka lukee ja mitä meinaa. Kommentoi!