lauantai 25. syyskuuta 2010

C niinkuin Ciocana!! H niinkuin the heromans!

Ciocana on siis kaupungin laitamilla oleva kaupunginosa, joita täällä on siis varsinaisesti viisi. Ciocanaa erottaa kaupungista toiselta puolelta metsä ja toiselta jonkinlainen tehdasalue. Metsässä käytiin tänään ekaa kertaa lenkillä J:n kanssa. Aika kivoja polkuja, piknik-paikkoja ja jopa ulkoilmapunttis löytyi yllätykseksemme. Samaisen metsän laitamilla käytiin toisesta suunnasta jo Eeron kanssa ja nähtiin vaan pahasti liattu lampi.

Tehdasalueeseen tutustuin edellispäivänä kun koitin uutta trollikkaa. Kesti pitkään, mutta oli kiva nähdä vähän uusia alueita kaupungista. Perustrollikkamatka keskustasta tänne siis kestää 20-35 minuuttia ja niitä menee usein.

Hyvänä puolena on se, että ultimatetreenit ja halpa tori on ihan vieressä.

Meidän talo

Ciocanan pääkatu näkyy parvekkeelta ja mun ikkunasta.


Kämpässä on siis keittiö, josta on kuvaa jo siivouspäivältä, eteinen, käytävä, neljä huonetta, pesuhuone, vessa ja siivouskomero. Mun, J:n ja T:n huoneesta näkyy viereiselle Mircea del Batrinin Bulevardille, keittiöstä ja Q:n huoneesta sisäpihalle.
Talomme sisäpihan puolelta

Rappukäytävä, postilaatikot ja hissi ovat... no tässä
Sisäänkäynti, kotiin löysi ennen seuraamalla kylttiä "carne", "liha", mutta se kauppa tais nähdä loppunsa.

Meidän talossa on erityisen hyväkuntoiset postilaatikot! Meidän on tuo iso erikseen äärivasemmalla.

Tässä kuvassa ei näy yhtään kakkaa. (pissa haisee kyllä)

Ovi meidän asuntoon.

(hissin kuva tulee myöhemmin.)

Meidän kerroksessa on onneksi ovi auki parvekkeelle, josta pääsee kulkemaan hissin puolelta porraskäytävään, joten niinäkin aamuina, kun hissi ei toimi, pääsee töihin.

Huoneeseen siirsin tänään Q:n huoneesta telkkaripöydän, niin ei tartte säilyttää kaikkia tavaroita lattialla, jotka eivät pöydälle ja kaappiin sovi. Myös patjan siirsin sängylle, joka kyllä natisee uhkaavasti, että kattoo nyt, miten sen homman kanssa toimii. Teippasin myös muutaman Suomessa tulostamani kuvan ja ortodoksisen kalenterin seinälle, siinä valmiiksi olevien ”heromans”–kuvien ja palapelien joukkoon.




Kotoista siis on. Ja ihanat kokolattiamatot muualla, paitsi keittiössä. Voin myöhemmin laittaa tonne kuvien puolelle lisää kuvia yleisistä tiloista. Nyt nukkumaan ja huomenna muutaman kaverin kanssa Orheihin.

2 kommenttia:

  1. Ihan fiksulta näyttää huonejärjestys noinkin :)

    VastaaPoista
  2. morjens.
    Kyllä kuvat puhuvat paljon puolestaan, tulee ihan erilainen olo, kun näkee, eikä vaan "mielikuvittele", niitä paikkoja,jossa olet.

    VastaaPoista

On kiva seurata, kuka lukee ja mitä meinaa. Kommentoi!