tiistai 28. syyskuuta 2010

Järjestelyä

Siirsin laidassa olleet kuvat Kuvia-sivulle. Siellä nyt enemmänkin matkustelukuvia sekä kuvia Kishinevin keskustorilta. Kuvat on suurinpiirtein kronologisessa järjestyksessä alhaalta ylöspäin. Alhaalla asettelu on anuksesta, kun en osaa lisätä kuvia sinne väliin kivasti, eikä se anna laittaa kuvatekstejä ja sellaista. Krakova-kuvia tulee vielä lisää ja sitten vain ajanmukaista päivitystä ylös, ellen keksi jotain kikkaa saada ne järkevämpään järjestykseen.

Pe curând!

ps. Aurinko paistaa ja on sika kuuma.

pps. Suomalaisten määrä pysyy vakiona - tänään lähtee Niko ja näen ensikertaa perjantaina saapuneen Tarun, joka todennäköisesti tulee töihin samaan paikkaan kanssani.

4 kommenttia:

  1. se hävis
    tervehdys. an

    VastaaPoista
  2. Oletko sattumoisin nähnyt , tavannut , kuullut joitain muita/ jonkun muun suomalaisen, ???
    Jos miltä se tuntuu???
    hei taas

    VastaaPoista
  3. Taru tosiaan tuli viimeviikolla ja tulee myös samaan työpaikkaan mun kanssa. Se sanoin myös, että parin viikon sisällä/päästä tulee kaksi muuta suomalaista. Kivaa on ja outoa, kun on tottunut, että ei välttämättä suomalaisia ole ollenkaan läsnä. (vrt. esim USA ilman yhtään suomalaiskontaktia tai sanaakaan puhuttua suomea kommunikaatio mielessä kolmeen kuukauteen)

    En siis välttämättä suomalaisia kaipaa, mutta ei ainakaan tähän mennessä ole ollut häiriöksi. Onhan se välillä helpompi saada ajatukset kokoon saman kielen ja kulttuurin edustajalle...

    Nyt erona myös se, että skypettelee aika usein ja aika pitkään... siis suomeksi... mut häh, miks ja kelle muka? :)

    VastaaPoista
  4. niin, kenelle, sitä voi kysyä, kuka nyt Sun kans haluais jutella???

    VastaaPoista

On kiva seurata, kuka lukee ja mitä meinaa. Kommentoi!