maanantai 13. syyskuuta 2010

Kuvia

Ensimmäisen työpäivän jälkeen nakertelen keitettyä juuri torilta ostamaani maissia keittiössä ja sain samalla onnistuneesti julkaistua kuvia- sivun, johon pääsee klikkaamalla oikealla kohtaa "kuvia". Jee. Nyt alkaa elämä jo voittaa, hieman on päivän mittaa ketuttanut, kun myöhästyin sekä töistä, että romanian tunneilta... se ei toki tunnu haittaavan ketään muuta, kuin itseäni. Ei tarvitse edes selitellä, että trollikka putosi raiteiltaa tai että sitä ei tullut tms.

Myöhästymisen johdosta en siis päässyt viemään lapsia kouluun, sen sijaan leikin pienempien tyttöjen kanssa, joista toista tosin luulin pojaksi. Kivoja ja eläväisiä ja paljon selittelevät kaikkea koko ajan ja halailevat ja kaikkea. Päästiin mukaan myös "esikouluun", eli harjoiteltiin aakkosia, numeroita, hedelmiä ja vihanneksia! Täydellistä meille romanian opiskelijoille!

Huomenna lääkärin tarkastus aikaisin aamulla, pitäs tästä pikkuhiljaa kakkia purkkiin.

Larivedere!

6 kommenttia:

  1. Kiva kun ei kaiken tarvii mennä kohilleen, että on "joustoa", kai se kuuluu siellä luontaisetuihin, ettei kaikki suju kuin elokuvissa. Matkaajilta jäi sadekelirenkaat kotiin, joita nyt olisi kovin tarvittu. Kompassikin on kuulemma ottanut ylikirroksia.
    Terkkuja T: isä

    VastaaPoista
  2. Et kai mulle meinaa sitä purkkia lähettää? ;D Jotain muuta mieluummin..

    Hyvät kuvat sait valittua julkaisuun, paitsi siinä yhdessä on joku aika juntin näköinen hihattomassa. Hyvä, että töissä taisi mennä mukavasti, tsemppiä työmatkoihin!

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Aikas hurja tuo matka-asia. Paljon aikaa, vaivaa, ja rahaa (suhteessa) menee moiseen. Kuvissakin palaamme muutaman "romanttisen" vuosikymmenen taaksepäin. Onneksi sulle nuo lapset on se pääasiallinen duuni, ajasta ja paikasta riippumattomia kun ovat ;). Samalla saat ruohonjuuritason kulttuuri- ja kieliopetusta sekä ne välttämättömät päivittäiset halit yms. tunnehiven- ja välittäjäaineet.

    Kannattanee ruveta varailemaan sukkahousuja tms. sopivaa kamaa ikkunantilkkeiksi. Hyvä että vielä syyslämmintä piisaa!

    Iloiset terveiset sateisesta bisnescitystä...

    VastaaPoista
  4. Terve taas.Hotmail ei edelleenkään suostu yhteispeliin mun kans, eikä taida olla väliskään, jättää jälkiään tänne.
    Iso-syötteen kone ei suostunut aukeamaan, mutta nyt illalla kävelin vielä kaupan kautta tänne kurssikeskukseen, noin 4-5 km yhteensä, päiväisen Syötteen huipulla käynnin lisäksi.Helena on niin maitohapoilla, ettei lähtenyt, mutta mulle on joku sanonut , että sillä rasitus lähtee, millä se on tullutkin.
    No se siitä .
    Sulla siellä jatkuu mielenkiintoiset hommelit.Mimmonen se työhöntulotarkastus oli.
    Kuvia en vielä löytänyt, mutta kokeilen nyt kirjoittamisen jälkeen,.Koita nyt löytää jotain muuta syötävää, kuin kuivettunutta maissia.!!!
    Lapset varmaan on lapsia, on maa mikä tahansa.
    Terveiset sumuisesta Syötteestä. äiti

    VastaaPoista
  5. Maissi on hyvää, halpaa, ravitsevaa ja terveellistä.

    VastaaPoista
  6. sori vaan, että aliarvioin maissia, olin lukenut hätäisesti ja jäi mieleen vaan sana "nakertaa".
    terkkuja kotoa taas, nyt rupean perehtymään viesteihin , teksteihin , blogeihin.

    VastaaPoista

On kiva seurata, kuka lukee ja mitä meinaa. Kommentoi!