torstai 21. lokakuuta 2010

paivitys

Netti ei ole toiminut pariin paivaan ja nytkin toimii vaan Qn koneella. On aika janna huomata, miten moninaisesti tykkaa netista ja kuinka itsestaanselvyytena sita pitaa. Ennen lahtoa en pitanyt yhtaan varmana, etta olisi netti, tai lamminta vetta tai pesukone tai lammitys. Nyt kun on alusta asti ollut kaikkea, on tosi vaikea luopua mistaan ja alkaa heti kiukuttaa, kun joku on hetken rikki tai poikki. Hassua. Hyva tallaistakin ajatella.

Toissa olen voimaannuttanut itseani ja puuhaillut juttuja lasten kanssa ja puhunut aikuisten kanssa. myos Tarun tulo on selvasti nostanut minut hierarkiassa; en olekaan enaa urpoin ja kielitaidottomin.

Monet vapaaehtoiset tekee tosi vahan toita ja vaan hengaa. Ensin olin vahan kade, mut sit olen viela paremmin tajunnut, miksi tulin tanne. Eli lasten takia. Ma en halua olla poissa Suomesta ja erossa rakkaistani sen takia, etta hengaisin ulkomailla, siihen riittaa vahempikin aika ja muutenkin sita on jo tullut harrastettua ihan tarpeeksi. Tasta ajatuksesta alkoi voimaantumiseni ja aion sita jatkaa. olen myos opiskellut enemman kielta ja tuntuu tosi kivalta, kun ymmartaa ja tulee ymmarretyksi!

Viikonlopuksi mennaan Jn kanssa Sorocaan, Koillis-Moldovaan katsomaan, jos nahtaisiin mustalaiskuningas. Siella kuulemma mustalaiset on tosi rikkaita. Se ihme on nahtava! Viikon paasta olenkin jo matkalla Bukarestiin ja edelleen Brysseliin.

3 kommenttia:

  1. Kuvautathan itsesi mustalasikuninkaan kanssa!!

    VastaaPoista
  2. hienoa ajatustyötä Marjukka. Olen ylpeä Sinusta!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Mustalaiskuningas oli valitettavasti estynyt kuvauksesta. Mutta ilmeisesti näin hänen lukaalinsa. On se älytöntä... rakennusprojektit siis olleet meneillään noin 11 vuotta. Perhe asuu sitten jossain pikkukopissa siinä pihalla ku äijä käy Venäjällä hankkimassa rahaa. Rakennukset mukailee siis mm. Taj Ma hallia ja Moskovan suurta teatteria. Kuulumisiin :)

    VastaaPoista

On kiva seurata, kuka lukee ja mitä meinaa. Kommentoi!